Meteen naar de inhoud
Werken bij wehkamp logo
piet coelewij mast image 01
event

Next Retail Generation meets wehkamp CEO Piet Coelewij

Logistiek Service Centrum Zwolle

Sorry, dit event is afgelopen

event

Next Retail Generation meets wehkamp CEO Piet Coelewij

Logistiek Service Centrum Zwolle

Sorry, dit event is afgelopen

Het platform 'Next Retail Generation' is gericht op ambitieuze professionals tot 40 jaar. Het doel is om jonge mensen kennis te laten maken met de top van de retail om te leren van ervaringen van CEO’s en van elkaar. Per jaar zijn er drie bijeenkomsten en er wordt continu kennis gedeeld. De eerste bijeenkomst vond plaats bij de Rabobank, in juni 2017 zijn we te gast geweest bij Ahold waar Wouter Kolk zijn persoonlijke learnings deelde en in september 2017 waren we te gast bij Victor van Nieuwenhuizen van Sissy-boy. En in januari 2018 spraken Fleur DuJardin (CEO Inshared) en Debbie Klein (Algemeen Directeur Beter Bed).

De informele insteek biedt de mogelijkheid voor de gasten om een open gesprek te voeren met deze top mannen en vrouwen, onder andere over tegen welke dingen zij aangelopen zijn in hun cariere en waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt. 

22 juni komt het Next Retail Generation Platform op bezoek bij wehkamp CEO Piet Coelewij, waarbij zij ook een rondleiding krijgen door het grootste geautomatiseerde distributie centrum voor e-commerce ter wereld.