Meteen naar de inhoud
Werken bij wehkamp logo

Logistiek Service Centrum (Hal 2) & Creative Hub

In Zwolle staat het grootste geautomatiseerde e-commerce distributiecentrum ter wereld, van Wehkamp. Een half uur na bestelling ligt het pakketje al klaar voor de klant. Het LSCZ bestaat uit twee hallen en is in totaal ruim 110.000 vierkante meter groot, met 28 pickstations, 525.000 opslaglocaties in het innovatieve OSR shuttlesysteem, 3,5 kilometer hanggoederen en 15.000 zonnepanelen op het dak.

In 2015 geopend door koning Willem-Alexander en in 2019 hebben we het LSC in Zwolle alweer uitgebreid. Op deze manier kan de groei worden gefaciliteerd en kan Wehkamp verder innoveren, waarbij de ultieme klantervaring centraal staat.

In januari 2021 zijn ook de Wehkamp Studio's geïntegreerd in ons distributiecentrum. Vanuit de Wehkamp Studio's verzorgen wij al onze fotografie.

Logistiek Service Centrum (Hal 2) & Creative Hub

Pommerenstraat 2
8028 NA Zwolle

IV1A7615

Jouw hoofdstuk bij wehkamp schrijf je zelf

Wij helpen jou elke dag om alles uit jouw carrière te halen. Jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei zijn een wederzijdse commitment: Wehkamp groeit, jij groeit. Jij groeit, Wehkamp groeit. Waar ligt jouw passie en waar ligt jouw kracht?

Bekijk onze vacatures

#wehkampstories