Meteen naar de inhoud
Werken bij wehkamp logo
Meet Monique
Meet the Lead

Meet Monique

“Wehkamp groeit, jij groeit; jij groeit, wehkamp groeit” laten landen in de hoofden en harten van alle collega’s. Monique Frant - Chief People Officer - neemt ons mee in hoe we vanuit People collega’s in staat stellen voorop te blijven lopen als innovatieve online retailer en het beste uit onszelf weten te halen.

#people

Wat is de North Star van het People Team?

We creëren een omgeving binnen Wehkamp waarin we met elkaar voorop blijven lopen in de e-commerce markt. We zorgen dat onze organisatie en onze collega’s passen bij onze doelen. Zodat iedereen zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf kan halen.

Daar hoort een strategie, organisatie & cultuur bij waar iedereen elke dag leert, plezier heeft in zijn of haar werk en waar we eigenaarschap voelen en tonen. We hebben focus, richten ons op de toekomst en houden van aanpakken. We willen samen winnen en zijn trots op wat we bereiken! Vanuit een heldere ambitie stappen zetten zorgt ervoor dat je altijd het doel voor ogen houdt, ook als je het pad er naar toe moet bijstellen.

Hoe realiseren we onze North Star?

Wij zijn de business partner voor alle people-gerelateerde topics in alle onderdelen van de organisatie. We leveren een essentiële bijdrage in de realisatie van de organisatiestrategie. We ontwerpen en leveren toonaangevende programma’s op het gebied van talentontwikkeling, engagement en acquisitie die consistent onze principes uitdragen.

We weten wat leeft in de organisatie en we maken het verschil met onze expertise, data en inzichten. We bieden relevante, pragmatische oplossingen en systemen om LEADs zelf met hun teams succesvol te maken voor de korte en lange termijn. We zijn trots op onze cultuur en dragen uit wat ons inspireert en uniek maakt. We zorgen dat deze rode draad consistent blijft.

Denk groot, begin klein en altijd met de focus op het leveren van het uiteindelijke resultaat.

Wat is je persoonlijke North Star?

Iedereen heeft andere drijfveren om te werken. Voor mij gaat het om het maken van verschil voor mensen en de organisatie, zorgen dat ze verder kunnen komen in hun ambitie. Iedereen komt dagelijks naar werk om een positieve bijdrage te leveren. Met een ieder in de juiste rol, met een duidelijk doel en de juiste focus, kunnen we samen meer bereiken dan we voor mogelijk houden. Daarvoor moeten we risico nemen, leren van elkaar, fouten durven maken en telkens beter worden. Ik krijg energie als we onszelf kunnen zijn, plezier hebben en het goed vieren als we samen winnen.

Hoe ga je die persoonlijke North Star bereiken?

Anderen effectief stimuleren om risico’s te nemen, om te luisteren en te leren van elkaar, om focus en plezier te hebben, kan alleen als je dat zelf ook continu probeert. Ik leer van de inzichten van anderen, meer van de verschillen dan de overeenkomsten, heb plezier in dingen opleveren en zie constructieve feedback als een cadeau van een ander. Ik krijg energie als ik anderen hun ambitie zie bereiken. Wat we met elkaar aan het doen zijn vraagt om innovatie en ondernemerschap, om durf en lef. De echte winst is elke dag leren, door gewoon te doen, met elkaar.